Τους λόγους απομάκρυνσης του διευθυντή της Υπηρεσίας για τα πόθεν έσχες της Βουλής, ρωτάει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, αφήνοντας αιχμές για καθυστερήσεις στη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Γρ. Ψαριανός, οι «κακές γλώσσες» συνδέουν την καθυστέρηση αυτή με την υπόθεση των «προβληματικών» πόθεν έσχες κάποιων υπουργών ή κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, καθώς και «στη φημολογούμενη ξαφνική αντικατάσταση του διευθυντή της Υπηρεσίας για τα πόθεν έσχες της Βουλής με απόφαση του Προέδρου της Βουλής».

Έτσι ζητάει να πληροφορηθεί τους λόγους της «ξαφνικής απομάκρυνσης», γιατί ο απερχόμενος διευθυντής της Υπηρεσίας δεν αντικαθίσταται από κάποιο άλλο στέλεχος της Βουλής, αλλά αποσπάται για τη θέση υπάλληλος από το υπουργείο Οικονομικών και πόση περαιτέρω καθυστέρηση θα επιφέρει η διαδικασία της αντικατάστασης στην αναμενόμενη δημοσιοποίηση των δηλώσεων πόθεν έσχες των βουλευτών.