Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «επιστρέφει  τη χώρα στο παρελθόν».

Σε μήνυμά του προς τα στελέχη του κόμματός του που συγκροτούν τα νέα όργανα του Ποταμιού σημείωσε: «Με αλλαγμένους τίτλους ζούμε συμπυκνωμένα όλα αυτά που μας βασανίζουν για δεκαετίες: Ανοργανωσιά - Κομματισμός - Παραοικονομία - Αδιαφάνεια - Διαπλοκή».

«Παίζουν καθυστέρηση. Οι Δημόσιες επιχειρήσεις παραδίδονται σε ανειδίκευτους κομματικούς φίλους που κυρίως νοιάζονται πώς θα μοιράσουν τα κονδύλια της διαφημιστικής τους προβολής», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και πρόσθεσε: «Τώρα μαθαίνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παζάρευε ακόμη και τις θέσεις των διευθυντών των εφημερίδων του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του MEGA».

Ο κ. Θοεδωράκης άσκησε κριτική και κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τους ότι αρνούνται τις μεταρρυθμίσεις και επεσήμανε ότι η παραγωγική Ελλάδα τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο καθώς επιχειρήσεις κλείνουν ή φεύγουν για Βουλγαρία, Αλβανία, Τουρκία ή Κύπρο.