current views are: 7

10 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση09:23

Αβραμόπουλος: Κίνδυνος η προσφυγική κρίση να μετατραπεί σε ανθρωπιστική καταστροφή

Για τον κίνδυνο η προσφυγική κρίση να μετατραπεί σε ανθρωπιστική καταστροφή μίλησε ο ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Δημοσίευση 09:23’

Για τον κίνδυνο η προσφυγική κρίση να μετατραπεί σε ανθρωπιστική καταστροφή μίλησε ο ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Για τον κίνδυνο η προσφυγική κρίση να μετατραπεί σε ανθρωπιστική καταστροφή μίλησε ο ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.
 
Πρέπει να συζητήσουμε τί μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, η οποία «υπάρχει ο κίνδυνος να μετατραπεί σε ανθρωπιστική καταστροφή» δήλωσε ο Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος προσερχόμενος στο Συμβούλιο υπουργών Εσωτερικών σήμερα στις Βρυξέλλες.

 Συνεχίζοντας, ο Δ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά προκειμένου να επιτευχθεί υψηλότερος αριθμός μετεγκαταστάσεων, ημερησίως.

 Υπογράμμισε, ακόμα, ότι αν πραγματικά θέλουμε να σταματήσουμε την παράνομη μετανάστευση από την πίσω πόρτα, θα πρέπει να ανοίξουμε ένα «ασφαλές και νόμιμο παράθυρο» στους μετανάστες. Διαφορετικά, υποστήριξε, οι αδίστακτοι διακινητές θα προσπαθήσουν να βρουν νέους διαδρόμους.


σχετικα αρθρα