Την άποψη ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας της γείτονος και ότι προσφυγικό και αξιολόγηση είναι σημαντικότερα ζητήματα από το λάθος του Γιάννη Μουζάλα εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος στον ΑΝΤ1.

«Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας της γείτονος χώρας και δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σθεναρή υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας έναντι των γειτόνων οι οποίοι δεν τηρούν τις διεθνείς συνθήκες»τόνισε. 

«Η κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι χρησιμοποιεί το όνομα ΠΓΔΜ, καθώς και ο κ. Μουζάλας." ξεκαθάρισε ο κ. Φάμελλος υπογραμμίζοντας ότι δεν ειπώθηκε σε επίσημη εκπροσώπηση της χώρας, σε κάποιο φόρουμ, υπουργών, ή διακρατική συνάντηση. 

"Ήταν λάθος και ζήτησε συγγνώμη» τόνισε ο κ. Φάμελλος και συνέχισε λέγοντας ότι «το προσφυγικό και η αξιολόγηση είναι σημαντικότερα ζητήματα» από το θέμα που δημιουργήθηκε με τον κ. Μουζάλα και πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό και ο κ. Μουζάλας έχει έναν «ευαίσθητο ρόλο» ενώ συμμετείχε και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

«Εφόσον ο κ. Καμμένος επιμένει θα πρέπει να λύσει το θέμα με τον πρωθυπουργό» είπε κλείνοντας.