Συνάντηση με τον πρωθυπουργό έχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του newpost.

Ο κ. Καμμένος θα δει τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα

Ο κ. Καμμένος επιμένει στην παραίτηση του κ. Μουζάλα μετά τις δηλώσεις του και την αναφορά του στα Σκόπια με τον όρο 'Μακεδονία" και όπως όλα δείχνουν αυτό θα διαμηνύσει και στον Πρωθυπουργό. 

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός εκτιμάται ότι προσπαθήσει να πείσει τον κυβερνητικό του εταίρο πως επρόκειτο για μεγάλη γκάφα του κ. Μουζάλα ωστόσο θα τονίσει την αξία του στην θέση του και στο πόσο ικανός είναι στα καθήκοντα που έχει αναλάβει.

Πάντως όπως έγραψε ήδη το newpost δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια δεν επιτρέπουν την αντικατάσταση του Γιάννη Μουζάλα, καθώς δεν μπορεί να μεταβεί ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό, χωρίς τον αρμόδιο υπουργό, θα βρεθεί η φόρμουλα ώστε ο κ. Μουζάλας να παραμείνει στη θέση του έστω και υπό παραίτηση για ένα διάστημα μέχρι ο πρωθυπουργός να αποφασίσει οριστικώς για το αν θα παραμείνει ή όχι.