Διαφορετική γραμμή από αυτή του Ποταμιού έχει ο Χάρης Θεοχάρης, σχετικά με τη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Μουζάλα, στην οποία αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

Σε σχόλιο του στο Facebook, ο βουλευτής του Ποταμιού τονίζει πως «το λεκτικό ατόπημα του κ. Μουζάλα είναι απλώς ένας ακόμα λόγος που θα έπρεπε να τον οδηγήσει στην παραίτηση. Διπλωματικά σαρδάμ δεν υφίστανται».

«Ο βασικότερος όμως λόγος που θα έπρεπε να το πράξει είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπιστεί ένα κρίσιμο εθνικό θέμα. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται απολύτως ανεπαρκής ο τρόπος που ο ίδιος, ως αρμόδιος υπουργός, χειρίστηκε το ζήτημα των προσφύγων και των μεταναστών. Και συμβιβάστηκε με τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου του, αποδεχόμενος την ανεπάρκεια της Κυβέρνησης Τσίπρα που του ανέθεσε ένα υπουργείο χωρίς τις στοιχειώδεις δομές», προσθέτει ο κ. Θεοχάρης.

Νωρίτερα, το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του εμμέσως παρείχε στήριξη στον κ. Μουζάλα, σημειώνοντας ότι «ένα σαρδάμ δεν είναι λόγος παραίτησης».