current views are: 13

16 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση17:48

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά τις δηλώσεις για Γουδί και εκτελέσεις

Παρελθόν από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί από αυτή την ώρα ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά τις δηλώσεις για Γουδί και εκτελέσεις, με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στη Σμύρνη και σήμερα, την υπόθεση Μουζάλα. 

Δημοσίευση 17:48’

Παρελθόν από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί από αυτή την ώρα ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά τις δηλώσεις για Γουδί και εκτελέσεις, με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στη Σμύρνη και σήμερα, την υπόθεση Μουζάλα. 

Παρελθόν από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί από αυτή την ώρα ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά τις δηλώσεις για Γουδί και εκτελέσεις, με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στη Σμύρνη και σήμερα, για την υπόθεση Μουζάλα. 

”Μετά τις τελευταίες δηλώσεις είναι προφανές ότι ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης έθεσε τον εαυτό του εκτός της ΝΔ” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συγγρού. 

Οι επίμαχες αναρτήσεις

Εκτελέσεις στο Γουδί ζητά ευθέως το στέλεχος της ΝΔ και άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, μέσω σχολίου του για την αναφορά του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στα Σκόπια ως «Μακεδονία».

«Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το “Μακεδονία” για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί.Έξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα» σχολίασε ο Φ. Κρανιδιώτης στο facebook.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη του σχετική αναφορά σε κυπαρίσσια στο Γουδί, καθώς τα ίδια έγραφε στις 12 Μαρτίου σε άρθρο του με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και υπουργών στην Σμύρνη για επαφές με τους τούρκους ομολόγους τους.

Σε αυτό έγραφε μεταξύ άλλων: «Όποιοι υπονομεύουν με αυτό τον τρόπο την εθνική ασφάλεια και συνοχή πρέπει να πληρώσουν. Δεν χωράνε κολλητηλίκια με αυτούς, ούτε αβρότητες. Δεν μπορεί να υπάρξει εθνική ενότητα με ανθρώπους που δεν πιστεύουν στο Έθνος, το μισούν και διαλύουν την χώρα.
Ανεβαίνοντας την Μεσογείων δεξιά έξι κυπαρίσσια φυτεύτηκαν μετά το 1922, εις μνήμιν. Ε, να τους τάξουμε κι άλλα έξι. Είναι καλό ν’ αυξάνεται το πράσινο, δεν είναι;»

Απλά φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση δεν το είχαν πάρει είδηση τότε αλλά σήμερα που αναφέρθηκε στον Γ. Μουζάλα.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει «αποτροπιασμό» για τη δήλωση Κρανιδιώτη και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας.

 Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ.Μητσοτάκη να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της.


σχετικα αρθρα