ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη στο Newpost: «Δεν θα συγκυβερνήσω με τον Τσίπρα»

Δημοσίευση 16 Μαρτίου 2016, 20:05 / Ανανεώθηκε 16 Μαρτίου 2016, 22:27
Φώφη στο Newpost: «Δεν θα συγκυβερνήσω με τον Τσίπρα»
Facebook Twitter Whatsapp

Κατηγορηματική είναι η άρνηση της Φώφης Γεννηματά στα σενάρια που θέλουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να μετέχει σε συγκυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση που οδηγηθούν σε οριστική ρήξη οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατηγορηματική είναι η άρνηση της Φώφης Γεννηματά στα σενάρια που θέλουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να μετέχει σε συγκυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση που οδηγηθούν σε οριστική ρήξη οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε κυβερνητικό σχήμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι ξεκαθάρισε με αποκλειστική της δήλωση στο Newpost η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κληθείσα να σχολιάσει τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για αντικατάσταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Όπως τονίζει στο Newpost, η πρότασή της είναι ''ξεκάθαρη και κατατεθειμένη και συμβούλιο αρχηγών'' και επιμένει σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με τη συμμετοχή όλων κομμάτων του ευρωπαϊκού μετώπου με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων. ''Σε καμία άλλη περίπτωση δεν πρόκειται να συμμετάσχει η Δημοκρατική Συμπαράταξη σε κυβέρνηση'' επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.