Μια νέα διάσταση στο θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάννη Μουζάλα δίνει στο Πρακτορείο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, τονίζοντας ότι ''θα μπορούσε να διορθωθεί από τους δημοσιογράφους και να δοθούν επιτόπου εξηγήσεις''.

Υπογράμμισε, δε, ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, διογκώθηκε τεχνηέντως.

Η κ. Ιγγλέζη είπε, επίσης, ότι αυτή τη στιγμή δεν τίθεται ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας, υπογραμμίζοντας ότι παρά τις «σοβαρές ιδεολογικές διαφορές» που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, το κυβερνητικό σχήμα είναι αποτελεσματικό σε θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής.

«Τεχνηέντως διογκώθηκε, χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος. Άλλωστε έγινε από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρο και από τον κ. Μουζάλα, ότι εν τη ρύμη του λόγου του ανέφερε τα Σκόπια ως Μακεδονία» είπε η κ. Ιγγλέζη και πρόσθεσε ότι αν αυτό το θέμα είχε λυθεί πριν από 25 χρόνια, τότε σήμερα δεν θα υπήρχε κανένα ζήτημα.

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι η εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική δεν έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο εταίρος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αλλά –όπως είπε- με το πόσο η εταιρεία εφαρμόζει τη νομιμότητα.