Η παραίτηση Μουζάλα είναι στο τραπέζι ακόμα τη ζητάμε δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ. 

Μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη είπε πως δεν αίρουμε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Γιάννη Μουζάλα για τη διαχείριση στο προσφυγικό αλλά για το ατόπημα. 

Πρόσθεσε πως: «Από την εποχή του Κώστα Καραμανλή για πρώτη φόρα κυβερνητική εκπρόσωπος δηλώνει ότι δεν διαπραγματευόμστε το όνομα των Σκοπίων. Αυτό είναι ένα τεράστιο κέρδος που προέκυψε από τη δική μας θέση». 

«Και να σας θυμίζω πως επι κυβέρνησης Σαμαρά ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως Υπουργός Εξωτερικών είχε αναγγείλει, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, κατ’ αρχήν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής και μετά σε συζήτηση που προκάλεσε ο Πάνος Καμμένος στην Ολομέλεια της Βουλής, ότι η κυβέρνηση Σαμαρά εξουσιοδότησε τον Μάθιου Νίμιτς να διαπραγματευτεί με τα Σκόπια τη διπλή ονομασία τους με γεωγραφικό προσδιορισμό, δηλαδή να χαρίσουμε στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας», υπουγράμμισε εξηγώντας πως αυτό θα οδηγούσε σε κατάργηση της απόφασης των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή για το αδιαπραγμάτευτο της ελληνικότητας του ονόματος. 

Απαντώντας στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο που έκανε λόγο για καρέκλες είπε: 

«Εμένα κανένας πολιτικός δεν με ανέδειξε καριερίστα εγώ βοήθησα και δεν με βοήθησαν. Πρέπει να είναι προσεκτικός σε τέτοιες αναφορές. Η ΝΔ έχει κάνει πολύ κακές επιλογές στους εκπροσώπους της». 

Για την υπόθεση Μουζάλα είπε: «Συμπεριφερθήκαμε με υψηλά την εθνική μας συνείδηση. Είναι όμως δυνατόν να επιτρέψουμε να πάει ο Πρωθυπουργός στη σύνοδο με διαλυμένη κυβέρνηση;Δεν ζητάμε από τον πρωθυπουργό, ζητάμε από τον Γιάννη Μουζάλα να παραιτηθεί».