Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, όπως επεσήμανε η υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM.

 «Για εμάς η αναφορά του κ. Μουζάλα στο θέμα της Μακεδονίας είναι πάρα πολύ σοβαρή, διότι όπως καταλαβαίνετε για τον Πάνο τον Καμμένο το θέμα της Μακεδονίας αποτελεί στάση ζωής εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια» είπε η κ. Χρυσοβελώνη, και συνέχισε:

Το θέμα του κ. Μουζάλα, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει για μας ανοιχτό, θα το προσεγγίσουν πάλι οι δύο αρχηγοί την Τετάρτη... με δεδομένο ότι προηγούνται η κρίσιμη  Σύνοδος Κορυφής για το προσφυγικό, αλλά και η συζήτηση στη Βουλή, την Τρίτη, για θέματα διαφθοράς, διαπλοκής και δικαιοσύνης.

Ωστόσο, η κ. Χρυσοβελώνη επέκρινε όσους υποστηρίζουν ότι δημιουργήθηκε θέμα κυβερνητικής συμμετοχής εξαιτίας της αναφοράς του κ. Μουζάλα στην ΠΓΔΜ, επισημαίνοντας ότι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ δεν απομακρύνθηκαν ποτέ και ότι οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι άριστες:

Η εμπιστοσύνη μας ασφαλώς και παραμένει προς την κυβέρνηση. Απλώς οι ΑΝΕΛ δεν παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα.

Παραδέχτηκε πάντως ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έδωσε θετικά δείγματα γραφής στο ζήτημα διαχείρισης των προσφυγικών ροών και ότι συνεργάζεται άψογα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.