Κωνσταντοπούλου: Ντροπιαστική η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας

Κωνσταντοπούλου: Ντροπιαστική η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας

Συμμετοχή στο σημερινό Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο είχε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία, σε δηλώσεις της, χαρακτήρισε την συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας ''ντροπιαστική''. 

Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου:

Η σημερινή πορεία αποτελεί μια κραυγή αγωνίας των ανθρώπων που δοκιμάζονται τα πιο θεμελιώδη δικαιώματά τους. Ντροπιαστική η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμμετείχε στο σημερινό Αντιρατσιστικό -Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού (21 Μαρτίου) που ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι από την πλατεία Βικτωρίας.

Κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης που ολοκληρώθηκε με την πορεία προς τη Βουλή και τα γραφεία της ΕΕ ήταν: "Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, αντίσταση στην Ευρώπη - Φρούριο".

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού δήλωσε:

Η σημερινή πορεία προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού αποτελεί μια κραυγή αγωνίας των ανθρώπων που δοκιμάζονται τα πιο θεμελιώδη δικαιώματά τους. Αυτά που αποτελούν και θεμελιώδες κεκτημένο του κοινωνικού κράτους-δικαίου και της οικουμενικής απόφασης λαών και κρατών να προστατεύουν χωρίς διακρίσεις τις ανθρώπινες υπάρξεις.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο