current views are: 10

20 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση09:16

Κουίκ: Κανένα γυαλί δεν ράγισε με τον ΣΥΡΙΖΑ – Ανασχηματισμός προ των πυλών

Για την υπόθεση Μουζάλα και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος αλλά και τις αποκαλύψεις που έρχονται την Τρίτη στη Βουλή, μίλησε ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, στην εκπομπή Ακραίως του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΙ. 

Δημοσίευση 09:16’

Για την υπόθεση Μουζάλα και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος αλλά και τις αποκαλύψεις που έρχονται την Τρίτη στη Βουλή, μίλησε ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, στην εκπομπή Ακραίως του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΙ. 

Για την υπόθεση Μουζάλα και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος αλλά και τις αποκαλύψεις που έρχονται την Τρίτη στη Βουλή, μίλησε ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, στην εκπομπή Ακραίως του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΙ

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Παναγιωτόπουλο τόνισε αναφερόμενος στην υπόθεση Μουζάλα και τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ πως κανένα γυαλί δεν ράγισε «ούτε πρόκειται να σπάσει». 

Η υπόθεση Μουζάλα είναι ανοιχτή και για τους δύο πολιτικούς αρχηγούς

«Με κάθε  τόνο και τρόπο στηρίζουμε τη κυβέρνηση 4εατίας. O Πάνος Καμμένος στηρίζει Τσίπρα κι  εμείς ΣΥΡΙΖΑ. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά δεν δίνουμε ψήφο στον Μουζάλα. Και αυτό όχι γιατι απέτυχε στο έργο του γιατί είναι ικανότατος στον τομέα του αλλά στην πολιτική πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε για εθνικά θέματα και ιδιαίτερα τη Μακεδονία μας. Είναι θέματα, τα εθνικά θέματα, που  τα υπερασπιζόμαστε οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ τα ήξερε. Η υπόθεση Μουζάλα είναι ανοιχτή και για τους δύο πολιτικούς αρχηγούς και όταν επιστρέψει και ο Καμμένος από το ταξίδι του θα συζητηθεί ξανά στη βάση που έχουν θέσει οι ΑΝΕΛ». 

Ο κ. Κουίκ ξεκαθάρισε πως οι ΑΝΕΛ θέτουν θέμα στο πρόσωπο του κ. Μουζάλα «για αυτό που έκανε όχι για το πώς χειρίστηκε το προσφυγικό», ενώ είπε πως την ώρα που έτρεχε η Σύνοδος Κορυφής, ο κ. Καμμένος είχε ένα σημαντικό ταξίδι στις ΗΠΑ, η συμφωνία με τους θεσμούς είναι τόσο κοντά, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετική διαχείριση. 

«Περιμένουμε πώς και πώς σαν μια γροθιά και τα δύο κόμματα να θέσουμε την Τρίτη στη Βουλή το θέμα της διαφθοράς και της δικαιοσύνης. Αν είχαμε πράξει διαφορετικά ίσως να μας κατηγορούσαν ότι εμείς δεν θέλαμε να γίνει αυτή η κουβέντα», συμπλήρωσε.  

Η αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα 

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση είπε πως έχουν κλείσει ακόμα και τα πιο δύσκολα θέματα. «Μέχρι τώρα έχουν κόψει 11 φορές συντάξεις και το ασφαλιστικό έμενε ανοιχτό. Τώρα κλείνει το ασφαλιστικό κεφάλαιο. Νομίζω πως θα έχουμε θετική εξέλιξη και στα κόκκινα δάνεια. Δεν θέλω να βάλω χρονοδιαγράμματα αλλά μέσα στην εβδομάδα πιστεύω θα έχουμε θετική εξέλιξη και μέχρι τις 23 Απριλίου θα  πρέπει να έχει τελειώσει και το νομοθετικό», τόνισε. 

Για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου είπε: «ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν είναι παναθηναικάκιας και δεν το λέω με την έννοια την ποδοσφαιρική ούτε ψηλός είναι ούτε από την Αγία Παρασκευή της Λέσβου».


σχετικα αρθρα