Στηρίζει τον Γιάννη Μουζάλα ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης. 

Σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως «δεν γεννιέται κανένα πολιτικό ζήτημα. Εάν πράγματι είμαστε ώριμοι θα πρέπει να θεωρούμε ότι έχει κλείσει αυτό το θέμα και νομίζω πως έχει κλείσει. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φύγει».

Για το ενδεχόμενο παραίτησης του Πάνου Κάμμενου εκτίμησε ότι «από τη στιγμή που δόθηκαν τόσο καθαρές απαντήσεις, δεν τίθεται κανένα θέμα».

Πρόσθεσε δε ο κ. Σκουρλέτης πως ο Γιάννης Μουζάλας «είναι ένας από τους πιο πετυχημένους υπουργούς», σημειώνοντας ότι «μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» το προσφυγικό.

Σχετικά με τη συμφωνία για το προσφυγικό κράτησε τις επιφυλάξεις του: 

«Με βάση την προσέγγιση των διαφόρων ευρωπαϊκών κρατών. μάλλον επετεύχθη κάτι το οποίο ήταν το καλύτερο δυνατό. Αντικειμενικά, αυτό που επετεύχθη είναι πολύ λίγο με βάση του διεθνείς κανόνες, τις διεθνείς συνθήκες. Μένει να δούμε αν αυτή η συμφωνία μπορέσει να λειτουργήσει... Δεν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι για το πώς αντιμετωπίζει ο ισχυρός κόσμος το προσφυγικό. Δεν πήγαμε μπροστά σε αυτό το θέμα. Αδυναμίες αναδείχθηκαν», τόνισε.