current views are: 12

22 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση10:29

Την Τρίτη η προ ημερησίας στη Βουλή για τη Διαφθορά

Αναβλήθηκε οριστικά η αποψινή συζήτηση στη Βουλή για θέματα Δικαιοσύνης και ΔΙαφθοράς. 

Δημοσίευση 10:29’

Αναβλήθηκε οριστικά η αποψινή συζήτηση στη Βουλή για θέματα Δικαιοσύνης και ΔΙαφθοράς. 

Αναβλήθηκε οριστικά η αποψινή συζήτηση στη Βουλή για θέματα Δικαιοσύνης και Διαφθοράς. Η συζήτηση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου στις 19.00 μετά την αναβολή που ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λόγω των βομβιστικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες. Αυτό αποφασίστηκε στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Όπως ανακοίνωση η κ. Γεροβασίλη ο πρωθυπουργός έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και ζητά την αναβολή της αποψινής συζήτησης για την ερχόμενη Δευτέρα, μετά το χτύπημα στις Βρυξέλλες

Από νωρίς η ραδιοφωνική εκπομπή Ακραίως με τον Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο είχαν μεταδώσει στον αέρα επικαλούμενοι ανώτατη κυβερνητική πηγή πως η αποψινή συζήτηση πάει προς αναβολή. 

Δείτε την επιστολή του Πρωθυπουργού προς τη Βουλή

 

Παράλληλα, παρα τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι), η συζήτηση στην επιτροπή θεσμών κ Διαφάνειας για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου θα μεταφερθεί για την μεθεπόμενη Πέμπτη. Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε μάλιστα χαρακτηρίζοντας μάλιστα παράλογες τις αιτιάσεις της κυβέρνησης για την μεταφορά της ημερομηνίας λόγω της προθεσης της να γίνει πρώτα η προ ημερησιας και στη συνέχεια η θεσμών και Διαφάνειας.


σχετικα αρθρα