Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Τόσκα και του Πάνου Καμμένου.

«Χθες το βράδυ, ο  Υπουργός Αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανακοίνωσε ότι στην Ειδομένη “ο στρατός θα αναλάβει ανάγκες ανθρωπιστικές”» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος και συνέχισε:

Σήμερα το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, μιλώντας, επίσης, σε τηλεοπτική εκπομπή, απάντησε στο συνάδελφό του, λέγοντας ότι “οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι ούτε κέτερινγκ, ούτε υπηρεσία ασύλου προσφύγων”.

«Πέρα από τη δημόσια σύγκρουση δύο υπουργών, προκύπτει ότι η Κυβέρνηση δεν έχει, ούτε και τώρα, συγκροτημένη πολιτική» συνεχίζει και προσθέτει:

Άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος.  Ό,τι λέει ο ένας, το ακυρώνει ο άλλος. Και όλα αυτά, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Είναι επικίνδυνα.  Δεν αντιμετωπίζονται έτσι τόσο κρίσιμα και τόσο πιεστικά προβλήματα.

«Με την ανεπάρκεια, την ασυνεννοησία και την έλλειψη κυβερνητικού συντονισμού για την οποία απολύτως υπεύθυνος είναι ο κ. Τσίπρας δημιουργούνται εκρηκτικές καταστάσεις. Δεν κυβερνιέται έτσι μια χώρα» καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος