Στη συζήτηση της ερχόμενης Τρίτης παρέπεμψε τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο η κυβέρνηση σε ότι αφορά στα όσα ισχυρίστηκε περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη.

Σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου εξακολουθεί να εξαπολύει πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας η οποία, όπως λέει, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει όταν η συζήτηση έρχεται στα θέματα διαπλοκής. 

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το Μαξίμου "ο κ. Βενιζέλος έσπευσε πριν από λίγο να εκδώσει μια ανακοίνωση, στην οποία βλέπει «φερέφωνα της κυβέρνησης» εντός του κόμματός του και, πουθενά, φυσικά, υποθέσεις διαπλοκής και απόπειρες συγκάλυψης. Επί της ουσίας, βέβαια, καμία απάντηση". 

Ωστόσο το Μαξίμου προσθέτει:

Μια επισήμανση μόνο: Δεν πρόκειται για «μια υπόθεση που αφορά τον κ. Βγενόπουλο» αλλά για «την αρχειοθέτηση μιας υπόθεσης που αφορά τον κ. Βγενόπουλο». Ως δεινός χειριστής της ελληνικής γλώσσας, ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι διατυπώσεις έχουν την σημασία τους. 
Κατά τα λοιπά, το αν έχουν υπάρξει παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, από ποιους, για ποιες υποθέσεις και για ποιόν σκοπό, θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε την ερχόμενη Τρίτη στην Βουλή, δημόσια και ενώπιον του ελληνικού λαού.