current views are: 8

24 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση17:04

Χρυσοβελώνη: Καλά θα κάνει ο Μητσοτάκης να ενημερώνεται πρώτα

Με «καρφιά» για την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης στην οποία μετείχε και ο ίδιος απάντησε η υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δημοσίευση 17:04’

Με «καρφιά» για την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης στην οποία μετείχε και ο ίδιος απάντησε η υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με «καρφιά» για την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης στην οποία μετείχε και ο ίδιος αλλά και στοιχεία για δράσεις του υπουργείου Μεταφορών προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό, απάντησε η υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά την ανακοίνωση του υπουργείου για τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, μετά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην Π. Ράλλη, απάντηση έδωσε και η υφυπουργός η οποία επίσης έκανε λόγο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και «πρωινές λαϊκίστικες δράσεις».

Αφού κατηγόρησε τον Κυρ. Μητσοτάκη για γενικόλογες δηλώσεις χωρίς καμία σχετική διευκρίνιση, η κ. Χρυσοβελώνη ανέλυσε το σχέδιο για τη αναβάθμιση του δικτύου, βασικοί άξονες του οποίου, όπως σημειώνει είναι:

1.Αύξηση των εσόδων μέσω της αύξησης της διείσδυσης της μηνιαίας κάρτας και καταπολέμηση της εισιτηριοδιαφυγής.

2.Εξορθολογισμός των εξόδων μέσω της χρήσης κοινών υπηρεσιών.

3.Στόχευση στην ταχεία, ασφαλή και οικονομική εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης.

Σχετικές συγκεκριμένες δράσεις που έχουν αρχίσει να προωθούνται και να υλοποιούνται άμεσα είναι:

1.Έξυπνες Στάσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

2.Αυτόματο σύστημα συλλογής κομίστρου.

3.Εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

4.Τηλεματική.

«Καλό θα ήταν λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης να φροντίζει να ενημερώνεται και να καταρτίζεται για τα θέματα που θίγει, πριν να επιδίδεται σε πρωινές λαϊκίστικες δράσεις» αναφέρει ακόμη η Μ. Χρυσοβελώνη και καταλήγει: «Ίσως έτσι να καταφέρει να συμβάλει στην επίλυσή τους με συγκεκριμένες προτάσεις και όχι να προσπαθεί αυθαίρετα και για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας να παραπλανήσει τους πολίτες».


σχετικα αρθρα