Την κ. Γεννηματά να πάρει θέσει για την επιστολή βόμβα του κ. Σηφουνάκη για την υπόθεση Βγενόπουλου κάλεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Τριανταφυλλίδης. 

«Ποιούν την νήσσαν. Για την ταμπακιέρα κουβέντα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφυλλίδης  μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, στο Ακραίως και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης πρόσθεσε πως θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη στον Δημήτρη Παπααγγελόπουλο. «Οι  επιστολές Σηφουνάκη και Τσιρώνη αποτελούν βόμβες. Η  κ. Γεννηματά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, να πάρει θέση. Κανείς δεν μπορεί να κάνει ούτε τον ανύποπτο ούτε τον ανυποληπτο. Τι φοβόταν ο Βαγγέλης [σ.σ. Βενιζέλος] και δεν ήθελε να χυθεί άπλετο φως στις λίστες... όχι όπως λέμε εμεις οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι δικοί τους». 

Υπενθυμίζεται πως το περιοδικό «Επίκαιρα» έφερε στη δημοσιότητα επιστολή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σηφουνάκη προς την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά στην οποία καταγγέλλει τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο για τις σχέσεις του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. 

Ο κ. Βενιζέλος από την πλευρά του  έκανε λόγο για «φερέφωνα της κυβέρνησης» και για ένα «μέτωπο υποστήριξης του κ. Παπαγγελόπουλου, το οποίο είναι περιέργως ευρύ και πολιτικά και επιχειρηματικά απροκάλυπτο».