current views are: 10

26 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση16:11

Ο Κουμουτσάκος καταθέτει μήνυση στη Γεροβασίλη – Στα άκρα η κόντρα πριν από τη μάχη για τη διαπλοκή

Αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη θα καταθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Δημοσίευση 16:11’

Αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη θα καταθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα κυβέρνησης – Νέας Δημοκρατίας, λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη “μάχη” στη Βουλή, στην Προ Ημερησίας Συζήτηση για τη διαπλοκή. Συγκεκριμένα, αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη θα καταθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αφορμή στάθηκε ανακοίνωσης κυρίας Γεροβασίλη με την οποία καλούσε τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον κ. Κουμουτσάκο να πάρουν θέση για δημοσίευμα της εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ”, για «τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο».

Στην ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωνε, μάλιστα, ότι:

«Η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος έκανε λόγο για συριζαίικη προπαγάνδα, ενώ λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει αγωγή σε βάρος της Όλγας Γεροβασίλη. 

Στην αντεπίθεση πέρασε και το Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, καλεί τον κ. Κουμουτσάκο “μαζί με την αγωγή να καταθέσει και τα τιμολόγια με τα οποία πλήρωσε η Νέα Δημοκρατία τους κατηγορούμενους“.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρει:

Εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο. Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν.

Συστήνουμε στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε, γνωστοποιώντας ότι θα καταθέσει και μήνυση εναντίον όσων τον εμπλέκουν με τιμολόγια και πληρωμές των κατηγορούμενων για το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων.


σχετικα αρθρα