Δεν πρόλαβαν καλά- καλά να ηρεμήσουν τα πνεύματα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μετά τις δηλώσεις Μουζάλα για την Μακεδονία και έρχεται να ανάψει νέες φωτιές η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα για την ονομασία των Σκοπίων.

Ο κ. Μπαλαούρας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 δήλωσε ότι δεν θα απέρριπτε το όνομα Μακεδονία. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαλαούρας ρωτήθηκε για το θέμα της ονομασίας και είπε ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο.

Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το "Βόρεια Μακεδονία", είπε ότι δεν θα έλεγε "όχι" και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο "Μακεδονία", απάντησε:

«Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο».

Μάλιστα όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την κυβερνητική κρίση που ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις Μουζάλα για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Μπαλαούρας απάντησε πως «μπορεί να πιέζονται από άλλα σχήματα».

Εξάλλου ο ίδιος μιλώντας τότε και πάλι στα Παραπολιτικά είχε χαρακτηρίσει ως βιαστική την αντίδραση του Πάνου Καμμένου ο οποίος είχε ζητήσει την παραίτηση του κ. Μουζάλα. 

«Δεν μπορώ να διανοηθώ παραίτηση Μουζάλα και δεν νομίζω ότι θα ζητηθεί από τον Πρωθυπουργό. Πρέπει να κάνει πίσω ο κ. Καμμένος για να μην έχουμε κυβερνητική κρίση» είχε πει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.