current views are: 10

29 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση07:43

ΚΚΕ: Επικοινωνιακό παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ η συζήτηση για τη διαφθορά

Αποπροσανατολισμό από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την αποψινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά. 

Δημοσίευση 07:43’

Αποπροσανατολισμό από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την αποψινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά. 

Αποπροσανατολισμό από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την αποψινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του αναμένεται να υπογραμμίσει πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιχειρούν μέσω της σφοδρής σύγκρουσης για τη διαφθορά να κρύψουν την απόλυτη σύγκληση τους σε όλες τις πολιτικές της ΕΕ. Μάλιστα ο Περισσός εκτιμά ότι τα δύο μεγάλα κόμματα παίζουν επικοινωνιακό παιχνίδι όταν  “τσακώνονται” για τους δημοσιογράφους της Ακρόπολης φερόμενους ως εκβιαστές. 

Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ, θα υποστηρίξει ότι η προσπάθεια μετατόπισης της ατζέντας έχει σχέση με την εν εξέλιξή διαπραγμάτευση, καθώς ο Περισσός εκτιμά ότι η αξιολόγηση θα κλείσει με νέο “αίμα” από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, ενώ ακόμα και στο προσφυγικό υπάρχει τεράστιο πρόβλημα που η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να λύσει. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα υπογραμμίσει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές της ΕΕ που ευθύνονται για την προσφυγική τραγωδία.

Όσον αφορά στην ουσία της συζήτησης περί διαπλοκής διαφθορά και δικαιοσύνης , το ΚΚΕ θα απαντήσει πολιτικά και όχι προσωπικά καθώς όπως σημειώνει ο Περισσός , όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά , ωστόσο δεν είναι σαφής η έκταση της. Αν και ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν αναμένει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις οποίες προϊδεάζει εδώ και ημέρες το Μαξίμου, εντούτοις είναι καθόλα έτοιμος να τοποθετηθεί σε κάθε περίπτωση που θα δημοσιοποιηθεί.   


σχετικα αρθρα