Στην Αθήνα αντιπροσωπεία της ευρωβουλής για την αξιολόγηση

Στην Αθήνα αντιπροσωπεία της ευρωβουλής για την αξιολόγηση

Στην Αθήνα θα βρεθεί αντιπροσωπεία της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αύριο και μεθαύριο, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία της αξιολόγησης.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι θα έχει συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, αρμόδιους Υπουργούς, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και άλλους αξιωματούχους, ενώ θα συμμετάσχει και σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Οι ευρωβουλευτές θα έχουν επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων και διαφόρων φορέων.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, για την παρακολούθηση και τον δημοκρατικό-κοινοβουλευτικό έλεγχο από πλευράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην εφαρμογή του προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας.

Η αντιπροσωπεία του ΕΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 11.30.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο