Απαντήσεις για τους εκβιασμούς του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη ζήτησε από το βήμα της Βουλής κατά την προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κυρίως κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, κατά την θητεία της οποίας οδηγήθηκαν στη φυλακή βουλευτές του κόμματός του και ο ίδιος.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατά την πρωτολογία του υποστήριξε ότι είναι και ο ίδιος θύμα παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη και συγκεκριμένα της ΝΔ.

«Είμαι θύμα παρεμβάσεων της ΝΔ στη Δικαιοσύνη. Και θα έπρεπε να ντρέπονται να μιλάνε γι’ αυτό το θέμα. Η αρχή έγινε με ένα πόρισμα που έβγαλε αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου το πόρισμα έκανε να βγει πέντε χρόνια. Για εμάς βγήκε σε μία εβδομάδα» είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος..

Παράλληλα άφησε και άλλες αιχμές κατά της κυβέρνησης Σαμαρά λέγοντας πως «όσοι χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είχαν λαμπρό μέλλον επί κυβέρνησης Σαμαρά» και έκανε λόγο για ωμή παρέμβαση με αφορμή το ηχητικό στο οποίο φέρεται να ακούγεται ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ο Μπαλτάκος δεν ήταν κάποιος τυχαίος», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Ευθέως λέει στο βίντεο το τι συνέβη με τις ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη εις βάρος μας».

Όπως ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε είχε πει ότι θα προκαλέσει συζήτηση στη Βουλή. «Δεν το έκανε ποτέ, να δούμε αν θα το κάνει τώρα ως κυβέρνηση», συμπλήρωσε και κατήγγειλε ότι τρεις βουλευτές της ΧΑ «τους έβαλαν φυλακή με ημερομηνία προγενέστερης της απολογίας τους. Για το θέμα υποβλήθηκε μήνυση η οποία μπήκε στο αρχείο».

Τέλος, αναφερόμενος στη διαπλοκή στα ΜΜΕ τόνισε ότι «πρέπει να δοθούν πρέπουσες απαντήσεις στον ωμό εκβιασμό Ψυχάρη περί γάτας Ιμαλαΐων».