Απάντηση στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου περί κατοχής μετοχών στην εταιρία Marfin από συγγενικό πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου, έδω ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega

Σε ερώτημα του δημοσιογράφου αν υπάρχει πράγματι συγγενικό του πρόσωπο με σχέση με την εταιρία του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ λέγοντας ότι είναι γνωστός για το τρόπο που χειρίζεται τα δημόσια πράγματα και τόνισε:

O κ. Καμμένος έχει δει προφανώς το όνομα Μπακατσέλου. Είναι γνωστό ότι η σύζυγός μου ανήκει σε μια οικογένεια παλαιά επιχειρηματική και πολιτική, την οικογένεια Μπακατσέλου. Ο πρώτος της εξάδελφος, Αλέκος Μπακατσέλος είναι ιδρυτικός μέτοχος της Εγνατίας και της Μαρφίνδεν έχει σχέση με την πολιτική. Δεν είναι ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πολιτικός μου φίλος. Δεν έχω καμία πολιτική επιχειρηματική σχέση με τον κ. Μπακατσέλο. Είναι εξ αγχειστίας συγγενής μου, έχω μια πολύ καλή σχέση, αλλά όχι πολιτική σχέση. 

Ο κ. Μπακατσέλος, μάλιστα, είναι ο πολιτικός μέντορας του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη. Ας ρωτήσει ο Καμμένος για τον Μητσοτάκη και τον Καραμανλή. 

Για τον κ. Καμμένο είπε ότι είναι "επιβάρυνση για το πολιτικό σύστημα", ενώ γέλασε ειρωνικά ερωτηθείς αν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ, απορρίπτοντας ένα τέτοιο ενδεχόμενο.