current views are: 6

31 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση07:56

Ελπίδες πως θα τα βρουν Γεννηματά – Θεοδωράκης

Η συνάντηση επισφραγίστηκε μία μέρα μετά τη συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη

Δημοσίευση 07:56’

Η συνάντηση επισφραγίστηκε μία μέρα μετά τη συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη

Η συνάντηση επισφραγίστηκε μία μέρα μετά τη συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη.

Γεννηματά και Θεοδωράκης φαίνεται πως αντιλήφθηκαν πως ο κ. Τσίπρας έχει αποφασίσει να πάει έως το τέλος με τον Πάνο Καμμένο, ειδικά μετά την αλλαγή της στάσης του προέδρου των ΑΝΕΛ στο θέμα Μουζάλα. Κάτω από αυτό το πρίσμα η ευκαιρία τουλάχιστον για συνεννόηση ανάμεσα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον επικεφαλής του Ποταμιού, είναι μεγάλη.

Ο κ. Θεοδωράκης σήκωσε το τηλέφωνο, η κυρία Γεννηματά αποδέχτηκε την πρόσκληση και οι δυό τους θα τα πουν στη Βουλή. Στο ΠΑΣΟΚ εκλαμβάνουν όλη αυτή τη διαδικασία ως συνέχεια της επιστολής που έστειλε η κυρία Γεννηματά για την συγκρότηση της κεντροαριστεράς. Αν ο κύριος Θεοδωράκης προτείνει τη συγκρότηση επιτροπής τότε η Φώφη Γεννηματά θα του απαντήσει θετικά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως από τη Χαριλάου Τρικούπη διαμηνύουν πως δεν πρόκειται να αλλάξουν τα σχέδια τους για συνδιάσκεψη στα μέσα Μαΐου. Πάντως, εκκρεμεί και ένα ραντεβού της κυρίας Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου ειδικά μετά την πρόταση Παπανδρέου για συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση για το νέο εγχείρημα και την απόρριψη της πρότασης και από το ΠΑΣΟΚ και από το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.


σχετικα αρθρα