Πυρά κατά της ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζητούσε από τον πρωθυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, «ζητήσαμε από τον κ. Μητσοτάκη να απολύσει από λογογράφο του τον κ. Ψυχάρη αλλά αυτός φαίνεται ότι τον προσέλαβε να γράφει τις ανακοινώσεις του κ. Κουμουτσάκου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι δεν θα ασχοληθεί εκ νέου με την ουσία του «αστείου», όπως το χαρακτηρίζει, δημοσιεύματος των «Νέων». Ταυτόχρονα επεσήμανε, ότι τα πόθεν έσχες του πρωθυπουργού είναι καθαρά, δημόσια και εγκριθεί από ορκωτούς λογιστές. «Όποιος θέλει να τις ερευνήσει δεν έχει παρά να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία», συμπληρώνει η Κουμουνδούρου.

«Η ΝΔ όμως που καταπίνει αμάσητες τις εξωχώριες δραστηριότητες Παπασταύρου αλλά διυλίζει τα στημένα δημοσιεύματα πανικόβλητων εκδοτών μας προκαλεί. Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα το δικό του πόθεν έσχες προκειμένου να διαπιστώσει το πανελλήνιο εάν οι εταιρείες στις οποίες συμμετείχε η σύζυγός του με τον κ. Παπασταύρου (του Παναμά, βεβαίως βεβαίως) είναι και αυτές δηλωμένες», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.