Σφοδρή επίθεση στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, που εμπλέκουν πρόσωπο από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν ότι:

"Η σημερινή δήλωση της κ. Γεροβασίλη που έσπευσε να υιοθετήσει σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι όχι μόνο ψευδής, όπως το δημοσίευμα, αλλά και χυδαία. Δείχνει την απελπισία στην οποία έχει περιέλθει η"γνωστή" ομάδα του Mαξίμου, ενόψει των ευθυνών της για  το κατάντημα της χώρας. Όμως οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν για τις αθλιότητές τους!". 

Νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη είχε ζητήσει από τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για το εν λόγω δημοσίευμα αφήνοντας αιχμές για την προηγούμενη κυβέρνηση πως «έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα». 

Την δική του απάντηση έδωσε άμεσα ο "πρωταγωνιστής" της υπόθεσης κ. Γιάννης Ν. Παγίδας πεθερός του Αλέξανδρου Σαμαρά, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού τον οποίο αφορά το δημοσίευμα.

Ο κ. Παγίδας στην ανακοίνωσή του εκφράζει την κατάπληξή του για το δημοσίευμα καθώς όπως αναφέρει ο λογαριασμός στον οποίο αναφέρεται έχει κλείσει πριν από πολλές δεκαετίες. Ο κ. Παγίδας εξηγεί τι έχει γίνει με τον εν λόγω λογαριασμό ενώ στη συνέχεια κάνει λόγο για ερωτηματικά που γεννά το δημοσίευμα καθώς όπως λέει η αναφορά ενός ονόματος στη λίστα Λαγκάρντ "δεν συνιστά από μόνη της αδίκημα".