current views are: 7

12 Απριλίου 2016
Δημοσίευση17:34

Έκτακτη επίσκεψη Τσίπρα σε Παρίσι και Βρυξέλλες – Θα συναντηθεί με Ολάντ, Σουλτς

Στο Παρίσι θα μεταβεί αύριο ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. 

Δημοσίευση 17:34’

Στο Παρίσι θα μεταβεί αύριο ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. 

Στο Παρίσι θα μεταβεί αύριο ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον κ. Ολάντ, αύριο, Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, η συνάντηση είχε τοποθετηθεί για την Πέμπτη, αλλά επισπεύδεται μετά από αίτημα της γαλλικής πλευράς για αύριο, Τετάρτη, διότι ο κ. Ολάντ θα απουσιάσει μετά το βράδυ της Τετάρτης από το Παρίσι.

Την Πέμπτη, 14 Απριλίου, στις 12 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 7 μ.μ. να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος Άξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Για το λόγο αυτό αναβλήθηκε για την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα. 

 


σχετικα αρθρα