current views are: 16

14 Απριλίου 2016
Δημοσίευση07:34

Πολάκης: «Αγενής ο δημοσιογράφος – Θα τον πήγαινα 3 μέτρα κάτω από τη Γη» (Βίντεο)

Στο περιστατικό με τον τσακωμό του με έναν δημοσιογράφο αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά την διάρκεια εκδήλωσης της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι.

Δημοσίευση 07:34’

Στο περιστατικό με τον τσακωμό του με έναν δημοσιογράφο αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά την διάρκεια εκδήλωσης της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι.

Στο περιστατικό με τον τσακωμό του με έναν δημοσιογράφο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά την διάρκεια εκδήλωσης της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι.

Ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση χαρακτήρισε την εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Ντέλια Βελκουλέσκου, ως «Δρακουλέσκου» ενώ τους δανειστές τους χαρακτήρισε ως «εκβιαστές». 

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά των ΜΜΕ της χώρας, χαρακτηρίζοντάς τα «βωθροκάναλα», ενώ χαρακτήρισε διεφθαρμένους σχεδόν όλους τους πρώην διοικητές νοσοκομείων.  

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία στελεχών και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Η αξιολόγηση θα κλείσει, θεωρώ δεδομένη την μείωση του χρέους» ενώ σε μια αποστροφή του σχετικά με την υποκλαπείσα συνομιλία των wikileaks, χαρακτήρισε την Βελκουλέσκου, «Δρακουλέσκου».

Επίσης ανέφερε πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες και «τα βωθροκάναλα παίζουν τα ρέστα τους, έχουν μάλιστα βάλει προστάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα μέλος της κατ’ εξοχήν διαπλεκόμενης οικογένειας της χώρας».

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί τον περασμένο Δεκέμβριο κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου τα ΜΜΕ, «με παρουσίασαν ως αγροίκο» όπως είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε «γιατί υπήρχε ένας αγενής δημοσιογράφος, που θα τον πήγαινα 3 μέτρα κάτω από τη Γη, αλλά διατήρησα την ψυχραιμία μου» 

Τέλος, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την «Τρόικα, τους δανειστές, εκβιαστές» όπως είπε, εκτίμησε πως θα κυλήσουν ομαλά και η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί.

 


σχετικα αρθρα