Πριν προλάβει να κάτσει η σκόνη από τη χθεσινή επίθεση και τις απειλές του Παύλου Πολάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ξαναχτύπησε, και αυτή τη φορά καταφέρθηκε εναντίον της βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύης Χριστοφιλοπούλου. 

Το νέο επεισόδιο έλαβε χώρα στη Βουλή, αμέσως μόλις ο κ. Πολάκης ολοκλήρωσε την απάντησή του στην βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Το μικρόφωνό του δεν είχε προλάβει να κλείσει και τα... γαλλικά του Υπουργού ακούστηκαν και πάλι, ενοχλημένος αυτή τη φορά από τον κυρία Χριστοφιλοπούλου. Χαρακτηριστικά ακούστηκε να λέει:

Μού έχει σκοτίσει τον έρωτα…

Η φράση αυτή του αναπληρωτή υπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κ. Χριστοφιλοπούλου, η οποία προχώρησε σε μία οργισμένη δήλωση:

Θαυμάστε τον!!! Αυτό είναι το ήθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

Αυτό είναι το δεύτερο «χτύπημα» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μόλις σε 24 ώρες, καθώς χτες σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στο περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξη Τύπου, είπε «υπήρχε ένας αγενής δημοσιογράφος, που θα τον πήγαινα 3 μέτρα κάτω από τη Γη, αλλά διατήρησα την ψυχραιμία μου».