Δήλωση... μετανοίας εξέδωσε ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος με την οποία τονίζει ότι ''στηρίζει την κυβέρνηση με όλες του τις δυνάμεις και θα είναι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα'', μετά το πρωινό ''αντάρτικο'' σε ραδιόφωνο της περιοχής. 

Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε, με αφορμή την επικείμενη αύξηση στον ΦΠΑ, ότι ''υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης. Δεν αντέχεται ΦΠΑ 24%''.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, αναδιπλώθηκε, με ανακοίνωσή του στην οποία στηρίζει πλήρως την κυβέρνηση. 

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο:

Η Κυβέρνηση, το Οικονομικό μας Επιτελείο και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δίνουν αυτή τη στιγμή μια σκληρή μάχη ώστε να αποκρουστούν ορισμένες  παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και να ολοκληρωθεί η 1η αξιολόγηση της νέας Σύμβασης Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.

Γνωρίζω τα 48 προαπαιτούμενα της νέας Συμφωνίας και τις επιπτώσεις τους, όπως και την αναγκαιότητα της αλλαγής των συσχετισμών στην  Ενωμένη Ευρώπη προκειμένου να οδηγηθούμε στην Ευρώπη της ποιότητας ζωής – του διαφωτισμού – του ουμανισμού – του εργασιακού πολιτισμού… 

Θα είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στη Κυβέρνηση, την οποία στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και η οποία  ανέλαβε το τιτάνιο έργο της Ανασυγκρότησης μιας εξαθλιωμένης χώρας, μετά την υπερχρέωση και την καταστροφική ύφεση της οικονομίας της...