Στην Θεσσαλονίκη ανεβαίνει απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στον Εύοσμο. Η ομιλία του προέδρου της ΝΔ , στις 19:30 το απόγευμα, θα έχει απολύτως εκλογικό «χρώμα» ενώ και το γενικότερο κλίμα στο συνέδριο έχει αποφασιστεί να έχει ξεκάθαρο προεκλογικό τόνο.

   «Παίζουμε επίθεση» είναι το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης, δήλωσε ότι αποτελεί την αφετηρία μιας νέας πορείας στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ.

«Μέσα σ' αυτό το κλίμα απογοήτευσης για το μέλλον και της καθημερινής μάχης ενάντια στην ανευθυνότητα των πολιτικών χειρισμών και επιλογών της κυβέρνησης, εμείς επιλέγουμε να παίξουμε επίθεση. Να μιλήσουμε ανοιχτά, με γωνίες και διάθεση για ρήξη με οτιδήποτε παλιό, μας κρατάει πίσω. Ζούμε την εποχή της οδυνηρής διάψευσης και επιλέγουμε να μπούμε στη μάχη, ώστε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αποτελέσει σύντομα παρελθόν, καθώς το κόστος παραμονής της είναι δυσβάσταχτο για τη νέα γενιά και μπορεί να αποβεί ολέθριο για τη χώρα» επισήμανε.

   Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν αύριο με την εκλογή των μελών της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ, των εκπροσώπων της οργάνωσης στην ΠΕ της ΝΔ και των αντιπροσώπων που θα πάρουν μέρος στο συνέδριο του κόμματος.