Την εκτίμησή του πως η κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

«Είδαμε τις ομιλίες των κυρίων Τσίπρα και Μητσοτάκη να κυμαίνονται στο ίδιο πνεύμα. Τα δάνεια ήταν επιπλέον των χρηματοδοτήσεων. Αναλογιστείτε τι κραιπάλη γινόταν. Γι΄' αυτό μου τηλεφωνούσαν και με ρώταγαν , αν θα βάλουμε αεροπλάνα και πλοία στις εκλογές; Διότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έβαζαν. Πότε τα ανακαλύψαμε όλα αυτά;» διερωτήθηκε και συνέχισε:

Ο κ. Καμμένος, που κατηγόρησε τη ΝΔ, ήταν επί σειρά ετών μέλος της ΝΔ. Πότε τα ελάμβανε η ΝΔ, τώρα; Είδαμε ένα σόου και κάναμε εξεταστική επιτροπή για να εξετάσει τις παλιές αμαρτίες. Να στείλουμε στον εισαγγελέα ποιους; Έχουν αλλάξει όλοι. Ποιος είναι ο σκοπός; Να παίρνουν οι βουλευτές ένα έξτρα ποσό; Η κυβέρνηση αυτή δεν θα μακροημερεύσει. Άρα θα διαλυθεί η Βουλή και θα μας μείνει η επιτροπή.

Στο θέμα των δανείων που είχαν πάρει τα κόμματα, ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο, υπενθυμίζοντας στον νυν υπουργό Άμυνας, ότι ήταν και εκείνος μέλος της ΝΔ όταν λαμβάνονταν αυτά τα επιπλέον, από την κρατική χρηματοδότηση, κεφάλαια.

Ως προς τα δάνεια των κομμάτων επεσήμανε πως ο υφιστάμενος νόμος καλύπτει τις ανάγκες και αναρωτήθηκε γιατί διεξάγεται αυτή η συζήτηση, όταν ο λαός έχει άλλα μεγάλα προβλήματα. «Ο υφιστάμενος νόμος αναφέρει σαφώς πως και για το τελευταίο ευρώ χρειάζεται ΑΦΜ. Τι άλλο μπορεί να γίνει; Να βάλουμε μία κάμερα, έναν big brother; Τί άλλο μπορείτε να κάνετε για να πατάξετε την ατιμία και την κλεψιά;» τόνισε.