Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «εθνικά επικίνδυνη», εξαπέλυσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για την ασφάλεια.

Αναφορικά με τη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για κλείσιμο της αξιολόγησης ο γγ της Χρυσής Αυγής εκτίμησε ότι αυτό σημαίνει πως «για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα υποφέρει».

«Έξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε την χώρα στο Μνημόνιο με καταστροφικά αποτελέσματα. Επιτέλους, ο ΣΥΡΙΖΑ ας πραγματοποιήσει την δέσμευσή του να σκίσει το Μνημόνιο που βλάπτει την Πατρίδα», είπε μεταξύ άλλων ο Ν. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι «μόνη λύση για το παράνομο και υπέρογκο χρέος αποτελεί η διαγραφή».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη των θρησκευτικών ηγετών στη Λέσβο για το προσφυγικό, το οποίο ο αρχηγός της ΧΑ αποκαλεί «λαθρομεταναστευτικό», είπε ότι «δεν είπαν ούτε λέξη για την παρακρατική λαθροδιακίνηση από την Τουρκία ούτε για αυτούς που προκάλεσαν τον πόλεμο στην Συρία».

Ακόμη απαντώντας στον Αλέξη περί «ανόδου των ακροδεξιών κινημάτων», ο αρχηγός της ΧΑ τόνισε ότι «τα Εθνικιστικά Κινήματα είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης για επιβίωση» και πως «μόνο με την Χρυσή Αυγή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα»!

Τέλος σχολίασε για μια ακόμη φορά ότι «ο ελληνικός στρατός δεν προβλέπεται να υπηρετεί τους λαθρομετανάστες, αλλά να φυλάει τα σύνορα» και πως «η παράνομη εισβολή οποιουδήποτε στην χώρα, πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα».