current views are: 4

21 Απριλίου 2016
Δημοσίευση02:38

Η κυριαρχία της Γεννηματά αλλάζει τα δεδομένα στην κεντροαριστερά

Η τελευταία δημοσκόπηση έδειξε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι στην τρίτη θέση.

Δημοσίευση 02:38’

Η τελευταία δημοσκόπηση έδειξε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι στην τρίτη θέση.

Η τελευταία δημοσκόπηση έδειξε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι στην τρίτη θέση. 

Τέτοια δημοσκόπηση έχουν να δουν στη Χαριλάου Τρικούπη από το 2012. Ήταν λίγο πριν τις πρώτες εκλογές του 2012, όταν στο ΠΑΣΟΚ έβλεπαν πως βρίσκονταν στην τρίτη θέση πίσω από τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και όπως λέει στο newpost πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ «τότε ήρθε η σύλληψη Τσοχατζόπουλου και εξαφανίστηκαν μαγικά όλοι οι ψηφοφόροι». 

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και το ΠΑΣΟΚ έφτασε να είναι το τελευταίο σε επιρροή κόμμα τον Ιανουάριο του 2015. Όμως τώρα στη Χαριλάου Τρικούπη άρχισαν να χαμογελούν και πάλι με τις δημοσκοπήσεις. Είδαν με μεγάλη ικανοποίηση να καταγράφεται το κόμμα στην Τρίτη θέση και η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά να απολαμβάνει υψηλή δημοφιλία ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς

Την κυρία Γεννηματά όπως πάνε τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αμφισβητήσει κάποιος. Με σταθερά βήματα η ίδια προχωράει προς την επόμενη μέρα για την κεντροαριστερά και έχει δηλώσει πως τον νέο επικεφαλής θα τον εκλέξει η βάση. 

Όπως έχουν τα δεδομένα τώρα, ίσως να μην υπάρξει αντίπαλος για την κυρία Γεννηματά Αυτό φαίνεται και από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος που σιγά σιγά πλαισιώνουν την κυρία Γεννηματά, συμμετέχουν στις συσκέψεις χαράσσουν στρατηγική και προσπαθούν να δείξουν στην πρόεδρο πως στηρίζουν την προσπάθεια της. Το επόμενο βήμα είναι να παρουσιάσει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και αλλαγών ,αλλά και προτάσεις για το πως θα αλλάξει η χώρα. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει αποφασίσει να μιλήσει στους ανθρώπους που τα χρόνια του μνημονίου γύρισαν την πλάτη τους στο ΠΑΣΟΚ αλλά και σε όλους εκείνους που πια δεν θέλουν το ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα ψήφιζαν τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.


σχετικα αρθρα