current views are: 7

22 Απριλίου 2016
Δημοσίευση10:05

Χριστοφιλοπούλου: Να παραιτηθούν πριν να είναι αργά για τη χώρα!

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου. 

Δημοσίευση 10:05’

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου. 

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου. «Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για δήθεν πλεονάσματα και επιτυχείς διαπραγματεύσεις, ζητά να μεταβιβαστούν τα αποθεματικά των Νοσοκομείων στηνΤράπεζα της Ελλάδος» αναφέρει η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης , σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Χρήματα χρωστούμενα όμως δεν αποτελούν αποθεματικά!       

Η ανεύθυνη και χωρίς σχέδιο πολιτική της κυβέρνησης έχει οδηγήσει σε στάση πληρωμών, με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των Νοσοκομείων να έχουν ξεπεράσει το 1,5 δισεκ. ευρώ.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την καταστροφική αποστράγγιση των αποθεματικών των δημοσίων φορέων (Ασφαλιστικά Ταμεία, Νοσοκομεία, ΟΤΑ, Πανεπιστήμια κλπ) γινόμαστε στο ίδιο επικίνδυνο έργο θεατές!» σημειώνει η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επισυνάπτοντας σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, από πέρυσι:

«Οι περυσινές ενέργειές τους οδήγησαν στο αχρείαστο 3ο μνημόνιο και ανέβασαν το λογαριασμό στα 5,5 δισεκ. ευρώ! Οι φετινές που θα τον φτάσουν; Είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν! Να παραιτηθούν, πριν να είναι αργά για τη χώρα!» τονίζει η κ. Χριστοφιλοπούλου στην ανακοίνωσή της.


σχετικα αρθρα