current views are: 10

27 Απριλίου 2016
Δημοσίευση11:06

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης βλάπτει τη χώρα με την επικίνδυνη στάση του

Οτι συντάσσεται με τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών κατηγόρησε, για ακόμη μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Δημοσίευση 11:06’

Οτι συντάσσεται με τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών κατηγόρησε, για ακόμη μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Οτι συντάσσεται με τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών κατηγόρησε, για ακόμη μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, η Κουμουνδούρου εξαπολύει επίθεση κατά του κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι ζήτησε και πάλι περικοπές δαπανών και μειώσεις μισθών και συντάξεων.

“Στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης  δεν έκανε τίποτα άλλο από το να υποστηρίξει σθεναρά αυτούς που προσπαθούν να εκβιάσουν την Ελλάδα.  Ο πρόεδρος της ΝΔ αναπαρήγαγε τα επιχειρήματά τους στο εσωτερικό και παράλληλα τους εξόπλισε με επιχειρήματα σε βάρος της Ελλάδας και του λαού της” αναφέρει σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει:

Συντασσόμενος με τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε για μία ακόμα φορά περικοπές δαπανών, δηλαδή μειώσεις μισθών και συντάξεων, απολύσεις, και ισοπέδωση του κράτους πρόνοιας.

Παράλληλα, καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσει εδώ και τώρα αν θέλει να υποχωρήσει η κυβέρνηση στις απιτήσεις του ΔΝΤ:

Ας σταματήσει ο Κ. Μητσοτάκης να κάνει πολιτική κρύβοντας τις πραγματικές του θέσεις και ας απαντήσει στον ελληνικό λαό τι ακριβώς προτείνει: Να αποδεχτεί η κυβέρνηση τη νομοθέτηση προληπτικών μέτρων; Να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του ΔΝΤ, που παραβιάζουν την συμφωνία του περασμένου Ιουλίου και αγνοούν επιδεικτικά τα στοιχεία της Eurostat; Ζητά ο κ. Μητσοτάκης να υποχωρήσει η κυβέρνηση από μια συμφωνία, την οποία ακόμα και το κόμμα του έχει ψηφίσει στην Βουλή;

Με την επικίνδυνη και ανεύθυνη στάση του και τα μικροπολιτικά παιχνίδια, ο Κ. Μητσοτάκης βλάπτει τη χώρα.


σχετικα αρθρα