current views are: 10

1 Μαΐου 2016
Δημοσίευση16:29

“Όχι” Θεοδωράκη σε εκλογές – “Αν ο Τσίπρας δεν μπορεί, θα βρούμε λύση”

“Χρόνια Πολλά σε όλους και ελπίζω ότι αυτό το μήνα, τον τελευταίο της άνοιξης, δε θα προστεθούν καινούρια προβλήματα στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό” ευχήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά.

Δημοσίευση 16:29’

“Χρόνια Πολλά σε όλους και ελπίζω ότι αυτό το μήνα, τον τελευταίο της άνοιξης, δε θα προστεθούν καινούρια προβλήματα στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό” ευχήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά.

“Χρόνια Πολλά σε όλους και ελπίζω ότι αυτό το μήνα, τον τελευταίο της άνοιξης, δε θα προστεθούν καινούρια προβλήματα στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό” ευχήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά, όπου επισκέφθηκε το Φιλανθρωπικό ίδρυμα Αγίου Νεκταρίου και τα 20 κοριτσάκι που φιλοξενούνται εκεί.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έφαγε μαζί τους, συζήτησε, έπαιξε μπάσκετ και το απόγευμα τα αποχαιρέτησε υποσχόμενος ότι θα συναντηθούν ξανά.

Τον επικεφαλής του Ποταμιού υποδέχθηκε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνός, ο οποίος εξήρε το γεγονός ότι μια τέτοια ημέρα που όλοι θέλουν να είναι με τις οικογένειες τους, ο επικεφαλής του Ποταμιού επέλεξε να το περάσει παρέα με τα 20 κορίτσια της Στέγης.

“Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ότι μπορούμε να φύγουμε μπροστά. Η Ελλάδα έχει τεράστια περιθώρια. Ας αφήσει λοιπόν η κυβέρνηση τους τακτικισμούς, τα επικοινωνιακά κόλπα και ας πάρει αποφάσεις προς όφελος των πολλών, κόντρα στα συμφέροντα, κόντρα στις συντεχνίες με τη σκέψη ότι αυτή η κοινωνία είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά” τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος επεσήμανε ότι “κανένας Έλληνας δεν είναι ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή από την πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι “οι εκλογές αυτή τη στιγμή δε θα προσφέρουν τίποτα”.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι πρέπει κλείσει η αξιολόγηση, να πάρουμε τα λεφτά που έχουμε συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους και αμέσως μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Και κατέληξε λέγοντας ότι υπάρχουν άλλες λύσεις, αν ο Πρωθυπουργός ομολογήσει ότι δεν μπορεί να διαχειρειστεί το μεταρρυθμιστικό έργο:

Αν βέβαια αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, δεν μπορεί να κάνει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος να έρθει ο κ. Τσίπρας να μας το πει και θα βρούμε λύση. Αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να μη συνεχίζεται η αβεβαιότητα, να μη συνεχιστεί η ανησυχία του κόσμου, να τελειώσουμε με τις εκκρεμότητες όσον αφορά τη συμφωνία που έχουμε κάνει με τους εταίρους μας και να κάνουμε το επόμενο βήμα.


σχετικα αρθρα