current views are: 8

3 Μαΐου 2016
Δημοσίευση09:53

Αυλωνίτου: Η ΝΔ θέλει εκλογές γιατί βλέπει ότι η κυβέρνηση πάει να πετύχει

Εμμένει στις θέσεις της για το ΔΝΤ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου. 

Δημοσίευση 09:53’

Εμμένει στις θέσεις της για το ΔΝΤ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου. 

Εμμένει στις θέσεις της για το ΔΝΤ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η κ. Αυλωνίτου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το 2010 το ΔΝΤ είχε χάσει κάθε κύρος και εμείς το αναβαθμίσαμε.

«Το ΔΝΤ ήταν ανυπόληπτο, είχε χάσει κάθε κύρος. Το έφερε το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ευρώπη το 2010. Εμείς δεν το θέλαμε. Μας το επέβαλλαν», είπε.

Και πρόσθεσε: «Το ΔΝΤ δεν χρειάζεται πλέον γιατί η Ευρώπη έχει το μηχανισμό να μας δανείσει. Στην Ελλάδα διασώθηκε η υπόληψή του. Αυτή την στιγμή δεν είναι αναγκαίο στην Ευρώπη. Ο κ. Σόιμπλε το θέλει. Του δώσαμε κύρος και το αναβαθμίσαμε!»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επίσης πρόσθεσε: «Η Νέα Δημοκρατία σε αυτή τη στιγμή ζητάει εκλογές και ο λόγος που το ζητάει κατ’ εμέ είναι γιατί βλέπει ότι η ελληνική κυβέρνηση πάει να πετύχει».

«Πάμε σε μία συμφωνία προκειμένου να προχωρήσουμε προς την οικονομική ανάπτυξη και με τη δέσμευση των εταίρων ότι μαζί με την πρώτη αξιολόγηση θα έχουμε και συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους» δήλωσε ακόμα.


σχετικα αρθρα