«Πυρά» κατά της κυβέρνησης, αλλά και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος. Ο κ. Καλλιάνος παρέθεσε, επίσης, τις προτάσεις του κόμματός του για το ασφαλιστικό.

«Το ασφαλιστικό για να καταστεί υγείες θα πρέπει να γίνουν γενναίες μεταρρυθμίσεις, όπως η ενοποίηση των συντάξεων με πλαφόν τα 1500 ευρώ, η κατάργηση των συντάξεων των τέως βουλευτών και να εισαχθούν εισοδηματικά κριτήρια με αναστολή των συντάξεων για αυτούς που έχουν εισοδήματα πάνω από 3000 ευρώ καθαρά το μήνα»

«Κ. Κατρούγκαλε, χορτάσαμε από «κόκκινες γραμμές» και από «επαναστατικές διαπραγματεύσεις». Αυτές είναι προτάσεις για "κάθαρση" και ισορροπία, όχι να κόψουμε τις συντάξεις από αυτούς που δεν έχουν να ζήσουν», τόνισε.

Ενώ αναφερθείς στον Αλέξη Τσίπρα, επεσήμανε πως «ο πρωθυπουργός μας έχει συνηθίσει σε λόγια του αέρα»

«Διερωτόμαστε, είναι τόσο δύσκολο να γίνουν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις σαν αυτές που προτείνει η Ένωση Κεντρώων και να παταχθούν οι αληθινές παθογένειες ώστε να φτάσουμε στους στόχους; Εσείς οι λάτρεις της «ελπίδας», δεν τρομάζετε που στέλνετε μια ολόκληρη χώρα στον γκρεμό; Είναι κατ'εσάς «ελπιδοφόρο» να βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το Grexit;», τόνισε.