Στη διαβεβαίωση πως θα ληφθούν άμεσα όλα τα μέτρα για να εξομαλυνθεί η σιδηροδρομική κίνηση στην Ελλάδα και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τον αποκλεισμό στην Ειδομένη προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιπρόεδρου με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Παναγιώτη Θεοχάρη και Φίλιππο Τσαλίδη.

Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσε τον κ. Δραγασάκη για τα σοβαρά προβλήματα που παρατηρούνται στις εμπορευματικές μεταφορές εξαιτίας του αποκλεισμού της σιδηροδρομικής γραμμής στο ύψος της Ειδομένης, τα οποία εντάθηκαν μετά την πρόσφατη απόφαση των Βουλγαρικών Σιδηροδρόμων να περιορίσουν τον αριθμό των αμαξοστοιχιών που είναι δυνατόν να κυκλοφορούν από και προς την Ελλάδα μέσω της γειτονικής χώρας.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση είναι ενήμερη του προβλήματος και σύντομα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εξομαλυνθεί η σιδηροδρομική εμπορευματική κίνηση στη χώρα μας.