Ζουράρις: Δεν είναι και προς θάνατον οι φωτογραφικές διατάξεις

Ζουράρις: Δεν είναι και προς θάνατον οι φωτογραφικές διατάξεις

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στη Βουλή και απαντώντας σε αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για διάταξη που αφορά μετατάξεις εκπαιδευτικών.

«Δεν είναι και προς θάνατον οι φωτογραφικές διατάξεις» δήλωσε ο κ. Ζουράρις, και τόνισε πως «θα έρθουν αργότερα οι άλλοι και θα νομοθετήσουν αλλιώς, έτσι γίνεται, εκτός αν υπάρχει χρηματισμός ή νεποτισμός – που δεν υπάρχει εδώ. Υπάρχει εκλεκτική συγγένεια δεν είναι προς θάνατον».

«Έχουμε αντιρρητικό ρόλο... άρα η μείζον κ η ελλάσσων αντιλογία – προς τη μείζων αντιλογία να πω θα έχουμε πάντα στη φύση της νομοπλασίας έναν χαρακτήρα που θα χαρακτηρίζετε από φωτογραφίσεις – δηλαδή θα εκφράζει πεποίθηση που ως προς τις συγγένειες θα ρυθμίζει θέματα. Ρυθμίζονται θέματα που είναι πιο συγγενικά σε κάποιους» σημείωσε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

«Από ιδρύσεως Ψωροκώσταινας η Ελλάδα τελεί υπό κατοχήν – η κυβέρνηση δεν είναι μεν κατοχική κυβέρνηση πχ Τσολάκογλου, αλλά κυβέρνηση υπό κατοχήν όπως η εθνική επιτροπή πολιτικής απελευθερώσεως, ενώ ο ΕΛΑΣ είχε δύναμη παρακολουθούσε ανίσχυρος τις σφαγές στην Κρήτη» πρόσθεσε ο βουλευτής.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς επέμεινε ότι η διάταξη για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι φωτογραφική για τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο