Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στη Βουλή και απαντώντας σε αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για διάταξη που αφορά μετατάξεις εκπαιδευτικών.

«Δεν είναι και προς θάνατον οι φωτογραφικές διατάξεις» δήλωσε ο κ. Ζουράρις, και τόνισε πως «θα έρθουν αργότερα οι άλλοι και θα νομοθετήσουν αλλιώς, έτσι γίνεται, εκτός αν υπάρχει χρηματισμός ή νεποτισμός – που δεν υπάρχει εδώ. Υπάρχει εκλεκτική συγγένεια δεν είναι προς θάνατον».

«Έχουμε αντιρρητικό ρόλο... άρα η μείζον κ η ελλάσσων αντιλογία – προς τη μείζων αντιλογία να πω θα έχουμε πάντα στη φύση της νομοπλασίας έναν χαρακτήρα που θα χαρακτηρίζετε από φωτογραφίσεις – δηλαδή θα εκφράζει πεποίθηση που ως προς τις συγγένειες θα ρυθμίζει θέματα. Ρυθμίζονται θέματα που είναι πιο συγγενικά σε κάποιους» σημείωσε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

«Από ιδρύσεως Ψωροκώσταινας η Ελλάδα τελεί υπό κατοχήν – η κυβέρνηση δεν είναι μεν κατοχική κυβέρνηση πχ Τσολάκογλου, αλλά κυβέρνηση υπό κατοχήν όπως η εθνική επιτροπή πολιτικής απελευθερώσεως, ενώ ο ΕΛΑΣ είχε δύναμη παρακολουθούσε ανίσχυρος τις σφαγές στην Κρήτη» πρόσθεσε ο βουλευτής.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς επέμεινε ότι η διάταξη για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι φωτογραφική για τη σύζυγο του πρωθυπουργού.