Ο πολιτικός αναλυτής Γιάννης Λούλης έπειτα από αρκετό καιρό εμφανίστηκε στη δημοσιότητα. Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ μίλησε για όλους και για όλα σε μια κρίσιμη πολιτικά συγκυρία. 

Ο κύριος Λούλης που έχει διατελέσει σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ρωτήθηκε αν ήταν ποτέ στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα όπως έχει γραφτεί αρκετές φορές. Αρνήθηκε κάθε επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας "πως δεν είμαι τρελός να μπλέξω" και πως εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται κυρίως στην Κύπρο. 

Για τον πρωθυπουργό πάντως είχε να πει καλά λόγια. Αφού είπε πως έχει φθορά λόγω μνημονίου είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Τσίπρας και προέβλεψε πως ακόμη και αν γίνουν εκλογές, ο κύριος Τσίπρας δεν θα τις χάσει με μεγάλη διαφορά και πως σύντομα θα επανέλθει στην εξουσία. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως είναι σαν να τον έχει καταπιεί το κόμμα του, πως δεν έπρεπε να έχει ζητήσει εκλογές και πως πρέπει να βάλει ανθρώπους από την αγορά και ας δυσανασχετούν οι κομματικοί. 

Ο κύριος Λούλης επανέλαβε πως δεν έχει εμπλοκή με κανένα κόμμα και κανένα πολιτικό πρόσωπο και διαπίστωσε πως το πολιτικό προσωπικό είναι χαμηλού επιπέδου και δεν καταφέρνει να προσελκύσει νέους ανθρώπους. Ο κύριος Λούλης απάντησε και στον αν θα επιστρέψει στην πρωτη γραμμή ο Κώστας Καραμανλής τονίζοντας πως όταν ένας άνθρωπος έχει πάρει αποφάσεις μέσα του δύσκολα τις αλλάζει.