Χαμός στη Βουλή με Λαγό, Παππά και Σκουρλέτη - Αποκλεισμός του Λαγού από τις συνεδριάσεις (Βίντεο και φωτό)

Χαμός στη Βουλή με Λαγό, Παππά και Σκουρλέτη - Αποκλεισμός του Λαγού από τις συνεδριάσεις (Βίντεο και φωτό)

Διεκόπη για λίγα λεπτά η συνεδρίαση στη Βουλή, όπου συζητείται το ασφαλιστικό, με τον προεδρεύοντα της Βουλής να δίνει εντολή να βγει εκτός αίθουσας ο Ιωάννης Λαγός.

To επεισόδιο άρχισε με αφορμή το "διάλογο" που είχε ο Πάνος Σκουρλέτης, από το βήμα της Βουλής, με τον Χρήστο Παππά της ΧΑ. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ξεσηκώθηκαν, φώναζαν και ο προεδρεύων διέταξε την "αποβολή" του Γιάννη Λαγού.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος κατήγγειλε τις προκλήσεις των χρυσαυγιτών, καλώντας τον Χρήστο Παππά "να πάει να πουλήσει προστασία σε κανένα νυχτερινό μαγαζί". 

Ο κ. Σκουρλέτης αντέδρασε στον ισχυρισμό του κ. Παππά ότι μόνον η Χρυσή Αυγή έχει "γνήσιους Έλληνες" αλλά και στην αναφορά του ότι "το κόμμα του είναι κατά της βίας". 

"Δεν μπορούν οι υμνητές της δικτατορίας να εμφανίζονται με τον μανδύα της κοινωνικής ευαισθησίας» είπε ο κ. Σκουρλέτης με αποτέλεσμα ο Χρήστος Παππάς να αρχίζει να φωνάζει, όπως και ο κ. Λαγός. 

Από πότε η Βουλή έχει γίνει δικαστήριο ; φώναξαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής; για να πάρουν την απάντηση από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ''είστε υπόδικοι''. 

«Υποστηρίζετε τα κρεματόρια, ενέχεστε σε δολοφονίες» του απάντησε ο κ. Σκουρλέτης και ξεκαθάρισε ότι «οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της Δημοκρατίας». 

Τελικά ο κ. Λαγός Αυγής παραμένει στην αίθουσα και υπέστη 15νθήμερο αποκλεισμό από τις συνεδριάσεις της Βουλής.

Δείτε το βίντεο:

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο