Τη στιγμή του πρωτοφανούς επεισοδίου με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και στελεχών της κυβέρνησης καταγράφει βίντεο που παρουσιάζει αποκλειστικά το newpost.gr.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκτοξεύουν ύβρεις προς τα μέλη της κυβέρνησης και φωνάζουν.

Πώς άρχισε το επεισόδιο

Το επεισόδιο άρχισε με αφορμή το «διάλογο» που είχε ο Πάνος Σκουρλέτης, από το βήμα της Βουλής, με τον Χρήστο Παππά της ΧΑ. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ξεσηκώθηκαν, φώναζαν και ο προεδρεύων διέταξε την «αποβολή» του Γιάννη Λαγού.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος κατήγγειλε τις προκλήσεις των χρυσαυγιτών, καλώντας τον Χρήστο Παππά "να πάει να πουλήσει προστασία σε κανένα νυχτερινό μαγαζί". 

Ο κ. Σκουρλέτης αντέδρασε στον ισχυρισμό του κ. Παππά ότι μόνον η Χρυσή Αυγή έχει «γνήσιους Έλληνες» αλλά και στην αναφορά του ότι «το κόμμα του είναι κατά της βίας». 

«Δεν μπορούν οι υμνητές της δικτατορίας να εμφανίζονται με τον μανδύα της κοινωνικής ευαισθησίας» είπε ο κ. Σκουρλέτης με αποτέλεσμα ο Χρήστος Παππάς να αρχίζει να φωνάζει, όπως και ο κ. Λαγός. 

«Από πότε η Βουλή έχει γίνει δικαστήριο;» φώναξαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής; για να πάρουν την απάντηση από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «είστε υπόδικοι». 

«Υποστηρίζετε τα κρεματόρια, ενέχεστε σε δολοφονίες» του απάντησε ο κ. Σκουρλέτης και ξεκαθάρισε ότι «οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της Δημοκρατίας».