Τους λόγους για τους οποίους μπερδεύτηκε και αντί να σταματήσει στο βήμα των ομιλητών συνέχισε προς το προεδρείο της Βουλής, εξήγησε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Προχθές δεν είχατε έρθει στην ομιλία σας για το ασφαλιστικό και με κάνατε να μπερδευτώ γιατί ήταν η σειρά σας» είπε η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων απευθυνόμενη στον Δημήτρη Καμμένο που μόλις είχε κατέβει από το βήμα.

«Σήμερα ήρθατε να μιλήσετε οι ΑΝΕΛ. Δεν είχατε έρθει όμως προχθές, ξαφνικά είπαν το όνομά μου να μιλήσω κι εγώ μέσα στη σύγχυση μου έφτασα στον πρόεδρο. Αλλά προχθές δεν βρέθηκε κανείς από τους ΑΝΕΛ να μιλήσει», σημείωσε η ίδια.

Η γκάφα της κ. Μεγαλοοικονόμου, όταν το Σάββατο έφτασε μέχρι το προεδρείο της Βουλής, έδωσε μια ευχάριστη νότα στην ατμόσφαιρα στη Βουλή με την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.

«Να συνοδεύσει κάποιος την κ. Μεγαλοοικονόμου στο βήμα», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, με την κ. Μεγαλοοικονόμου να απαντάει γελώντας: «Ευχαριστώ κ. πρόεδρε. Πήρα φόρα. Πήγαινα πιο πάνω».