Βέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη έριξε σήμερα σε συνέντευξή του στον ALPHA ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας, παράλληλα ότι η απόφαση του Eurogroup δίνει σήμα σταθεροποίησης και ότι οι εκλογές θα έρθουν το 2019.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη:

Στο Eurogroup έγινε θετικό βήμα που βοηθά στην πολιτική και οικονομική σταθερότητα της χώρας. Το κρίσιμο θέμα είναι να κυβερνήσουμε πιο αποτελεσματικά, ν επιταχύνουμε μείωση ανεργίας κ επιστροφή. Τα πήγαμε καλά διότι υιοθετήθηκε η ελληνική πρόταση στην ανάπτυξη. Η Ελλάδα δεν είναι μόνη, παρά τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας, δεν υιοθετήθηκαν οι παράλογες απαιτήσεις ΔΝΤ.

Την  ίδια στιγμή, υπογράμμισε ότι ''δεν μπορεί να δεχτεί ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που επέβαλαν μέτρα 60 δις κ τίναξαν την μπάνκα στον αέρα να παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς'', ενώ σύστησε στον κ. Μητσοτάξη να...ξεκολλήσει τη βελόνα από τις εκλογές, καθώς θυμίζει τον Βασίλη Λεβέντη. 

Συγκεκριμένα σημείωσε για τον κ. Μητσοτάκη:

Η εμμονή δείχνει στρατηγική αμηχανία, έχουν χάσει τη μπάλα. Η μικροπολιτική  μιζέρια δεν ωφελεί τη χώρα και ΝΔ. Δεν ωφελεί τον κ. Μητσοτάκη και η φανατική υπεράσπιση από τον κ. Βέμπερ. Μόνος του πρέπει ο Μητσοτάκης να κάνει κάτι, αν προσπαθεί με  κ. Βέμπερ κ τον κ. Ψυχάρη δεν θα καταφέρει τίποτα.