Διευκρινίσεις σχετικά με την ακίνητη περιουσία του και συγκεκριμένα για τον αριθμό των ακινήτων που έχει στην κατοχή του έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του σημειώνεται ότι «δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις «περί ιδιοκτησίας δεκατεσσάρων ακινήτων» και διευκρινίζει ότι ο ίδιος κατέχει μια διώροφη μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία και η σύζυγός του ένα διαμέρισμα σε παλιά πολυκατοικία.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Επειδή λόγω προφανούς «αβλεψίας» ή λόγω «έλλειψης χώρου» για τη σωστή καταγραφή των δηλωθέντων στο «πόθεν έσχες» το δικό μου και της συζύγου μου δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις «περί ιδιοκτησίας δεκατεσσάρων ακινήτων», παραπέμπω στη σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο της Βουλής, όπου φαίνεται σαφώς ότι η μεν σύζυγός μου έχει ιδιοκτησία ενός διαμερίσματος σε πολυκατοικία σαράντα ετών, για την οποία εξυπηρετεί σχετικό τραπεζικό δάνειο επί χρόνια, εγώ δε έχω την πατρική ιδιοκτησία μιας διώροφης μονοκατοικία (ισόγειο-υπόγειο) στη Νέα Ερυθραία».

Η αλήθεια είναι ότι στη δήλωση πόθεν έσχες του κ. Βούτση υπάρχουν μεν 14 εγγραφές όμως αυτές αφορούν μόνο ένα σπίτι και ένα διαμέρισμα τα οποία βρίσκονται σε ένα σύνολο εκτάσεων που περιλαμβάνουν και οικόπεδα. Επίσης δηλώνει μετοχές στην εφημερίδα Αυγή.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση πόθεν έσχες του και εδώ τις δηλώσεις όλων των βουλευτών.