«Με αυτά που ψηφίζει ο Τσίπρας είναι σα να βλέπουμε σε sequel, σε επανάληψη, τον κ. Παπανδρέου» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη συμφωνία κυβέρνησης – πιστωτών.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε μεν την ικανοποίησή του για την επίτευξη συμφωνίας επέμεινε, δε, ότι θεωρούν λάθος μείγμα αυτό το μείγμα πολιτικής.

«Ο λόγος που ζητάμε εκλογές είναι γιατί πιστεύουμε ότι αυτά είναι τα λάθος μέτρα και πρέπει να τα αντιστρέψουμε» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «αυτοί που λένε να συνέλθουμε είναι αυτοί που λένε για αυταπάτες... Μάς κατηγορούν όταν τους λέγαμε ότι αυτά που λένε δεν γίνονται, αυτό είναι άνω ποταμών».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ακόμη ότι ο δημοσιονομικός «κόφτης» δεν θα χρειαζόταν κανονικά, αλλά «είναι αποτέλεσμα των πολιτικών της κυβέρνησης».

«Βλέπω το βίντεο του Παππά από την Ουάσιγκτον να λέει ότι "η συμμετοχή του ΔΝΤ είναι δεδομένη...", θυμίζω το σανό που μοιράζανε στην Ελλάδα πριν τρεις εβδομάδες, ότι εμείς στη ΝΔ στηρίζουμε το Ταμείο και αυτοί ήταν οι λεβέντες που το πολεμάγανε» σχολίασε ακόμη ο Αδ. Γεωργιάδης.